Actief Techniek

Heb je een bedrijf in de technische sector en zoek je vakmensen? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Wij kunnen voor jou vakkrachten regelen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders.

Er zijn verschillende constructies mogelijk:
Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
Collegiale in- en doorleen

Bovendien kun je via ons ZZP’ers inhuren, wanneer je als bedrijf echte vakmensen zoekt. Maar je vindt bij ons ook vakkrachten die beschikbaar zijn voor een baan op de langere termijn.

Nick Zuidema

Wiekenweg 42G
3815 KL  Amersfoort
M. +31 6 144 237 24
T. 033 303 64 90

Nick.Zuidema@actieftechniek.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.