Bank ten Cate en Cie

Bank ten Cate & Cie. is een onafhankelijke familie bank dat onder auspiciën staat dan DNB en de AFM en heeft een solvabiliteitsratio eind 2014 van 22%.

Bank ten Cate & Cie is helpt haar klanten hun vermogen te beheren vanaf Euro 500.000. Dit doet zij door het samenstellen van effectenportefeuilles bestaande uit individuele aandelen en obligaties. De selectie van aandelen en obligaties vindt plaats binnen het beleggingscomité dat wekelijks bijeenkomt en gebruikmaakt van de bijdrage van onder anderen Financiële Dienstencentrum Amsterdam, Capital Economics en The Bank Credit Analyst.

Bovendien zijn de geselecteerde aandelen stuk voor stuk genoteerd aan de grote internationale beurzen zodat de verhandelbaarheid zelden zo goed mogelijk is evenals de track-record, de balans en de winstgevendheid van de betreffende onderneming.

Ascalon Maharaj

Telefoon: 020 3449032
Email: art.maharaj@banktencate.nl

Bank ten Cate en Cie
Herengracht 130
Amsterdam
www.banktencate.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.