BTArbo

BTArbo is een zelfstandig bedrijf dat zich richt op trainingen en advies op het gebied van Arbo en Veiligheid. De klant staat voor BTArbo centraal. De effectieve trainingen en adviestrajecten zijn helemaal afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. BTArbo levert maatwerk, in iedere situatie en voor alle betrokken partijen. U kunt bij BTArbo onder andere terecht voor:

Arbo & Veiligheid
BHV opleidingen
HBO Trainingen
AED Training
Heftruck Trainingen
Hoogwerker Trainingen
VCA opleidingen
NEN 3140 Trainingen
Opleidingen Verkeersregelaar
Onderhoud en levering brandblusmiddelen
Onderhoud en levering EHBO koffers
Levering AED apparaten
Cursussen Word, Excel en Powerpoint
Naast de standaard trainingen van BTArbo, kunnen bedrijven bij BTArbo terecht voor complete ondersteuning van opleidingstrajecten. Deze trainingen kunnen opmaat (maatwerk) gegeven worden.

Het maatwerk kan o.a. bestaan uit:
Op maat (op de bedrijfssituatie) gerichte trainingen
Het compleet uit handen geven van de planning, organisatie en realisatie van trainingen voor alle medewerkers van het bedrijf.

Martin du Breuil

Telefoon: 033 – 4565801
Email: info@btarbo.nl

BTArbo
Het Kompas 5
3823 SJ  Amersfoort
www.btarbo.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.