Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving heeft als missie mensen te laten genieten van wijn én elkaar. De verhalen, ambiance en  beleving staan centraal. Wijn met een verhaal .

Corvino Wijnbeleving wil iets toevoegen in bestaande netwerken waar mensen elkaar ontmoeten.  Door op locatie te gaan proeven, op reis te gaan, maar vooral door een persoonlijke benadering van wijnproevers met een persoonlijk wijnadvies.

Wijn, spijs en mensen  verbinden door het  organiseren van wijnevenementen.  Proeverijen met passende diners  worden enthousiast door klanten en netwerkgroepen ontvangen

Eigenaar  Cor Stal

Cor Stal was jarenlang als trainer, manager en organisatieadviseur actief voor SBI,training&advies en de laatste jaren als projectleider sociale innovatie, manager Transfer en als docent HR en verandermanagement aan de Christelijke Hogeschool te Ede. Inmiddels heeft hij een eigen training&consulting bureau genaamd CorsBusiness

Hij behaalde in juni 2015 het wijnbrevet (SVEN3) en heeft sindsdien zijn passie voor wijn en mensen binnen Corvino Wijnbeleving verder  vergroot  door  het volgen van zoveel mogelijk proeverijen voor wijnprofessionals , reizen en het  volgen van verdere  vinologenopleidingen. Corvino Wijnbeleving heeft naast een eigen webshop met wijn uit de hele wereld ook een eigen importlijn met oa. Duitsland, Nieuw Zeeland en Italie.

Cor Stal

Telefoon: +31 620 428 903
Email: info@corvinowijnbeleving.nl

Corvino Wijnbeleving
Brink 41 A
3861 VA, Nijkerk
www.corvinowijnbeleving.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.