De Filmbrigade

EEN GEWELDIGE BEDRIJFSFILM VOOR IEDEREEN!

Bedrijfsfilm: Voor elk budget, professioneel. Gewoon erg goed. Bel vrijblijvend met De Filmbrigade! U neemt iedereen mee in het verhaal dat u wilt vertellen. Wat maakt uw dienst, product, of boodschap zo uniek? Waar hebben ze het straks nog over? De Filmbrigade verdiept zich in de essentie. Dat is terug te zien in een goed doordacht script en schitterende beelden in een vloeiende montage. De mensen achter De Filmbrigade hebben al jarenlang ervaring als makers van tal van tv programma’s en bedrijfsvideo’s.

En dit ziet u natuurlijk terug in het professionele eindresultaat van uw film.

Gabor Nijenhuis

Telefoon: 06 – 2222 3381
Email: info@defilmbrigade.nl

De Filmbrigade
Bisschopsweg 132
Amersfoort
www.defilmbrigade.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.