De NalatenschapsMakelaar

De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop. We bieden een complete dienstverlening, waardoor de klant(en) zich kunnen richten op het verlies. Wij verzorgen alle juridische, administratieve en fiscale zaken op een overzichtelijke en bevredigende wijze voor alle betrokkenen.  Wij zijn bekend van De ScheidingsMakelaar B.V. opgericht in 2003. De ScheidingsMakelaar is de grootste partner in scheidingsbemiddeling in Nederland en heeft reeds voor zo’n 15.000 mensen een scheiding uit huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwoonrelatie begeleid. Voor een hoge kwaliteit dienstverlening moet u dus zijn bij De NalatenschapsMakelaar!

Harriët Verkleij

Telefoon:030 800 79 66
Mobiel: 06 429 239 97
Email: harriet.verkleij@nalatenschapsmakelaar.nl

De NalatenschapsMakelaar
Pauwstraat 36
3816 AV, Amersfoort
www.nalatenschapsmakelaar.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.