Ester Overmars Fotografie

Mooie beelden maken, daar word ik blij van!

Je kunt bij mij terecht voor:

Foodfotografie:
De kunst van het verleiden: dat is wat culinaire oftewel foodfotografie is. Beelden die tot de verbeelding spreken en vragen om meer.
Meer aandacht, meer ontdekken, meer proeven, meer….
Beelden die het gerecht op z’n best doen uitkomen, waar je trek van krijgt. In overleg bepalen we de stijl en sfeer van de foto’s.
Voor specifieke opdrachten waarin styling gewenst is werk ik samen met styliste Hester Oppedijk van Veen. (www.liefdevoorkoken.com)
Klanten o.a: Euroma (Jonnie Boer kruidenlijn), Boboli, Reddy Zonnebloemolie, Jumbo, Brood.net, Tefal, Brouwerij Liefmans (in opdracht van Smulweb), Daily Deli Catering, Tjendrawashi,
Restaurant De Mandemaaker, denieuwekaart.nl

Bedrijfsreportages/Portretten:
Een website met een persoonlijke uitstraling, dat is waar ik bij kan helpen. Geen gladde standaard stockfoto’s maar mooie foto’s op locatie met eigen medewerkers. Ook maak ik mooie professionele portretten voor bijvoorbeeld website, LinkedIn, Facebook, Datingsites etc.

Ester Overmars

Telefoon: 06  476 772 33
Email: info@esterovermars.nl

Ester Overmars Fotografie
www.esterovermars.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.