GTS-Online

GTS-Online is ICT-specialist en levert effectieve oplossingen voor uw vraagstuk op gebied van automatisering. Wij beseffen als geen ander dat betrouwbare ICT technologie een belangrijke pijler is van het succes van uw organisatie.

De continuïteit van uw organisatie staat hierbij centraal. En daar zorgen wij voor. Met actuele kennis van ICT, inzicht in de specifieke uitdagingen in uw branche en oplossingen die blijvend werken. Van systeembeheer tot cloudtechnologie, van architectuur tot online werkplek, van applicatie tot support. Voor kleine en middelgrote organisaties in de bijna alle sectoren.

Matthias van Lummel

Telefoon: 0318 550 884
Mobiel: 06 470 10 830
Email: m.vanlummel@gtsonline.nl

GTS-Online BV
Turbinestraat 3b
3903 LV, Veenendaal
www.gtsonline.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.