Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars

Achter elke gevel zit een uniek verhaal. Bij Kosmeier makelaars zijn we dol op die verhalen. We zijn gek op huizen en nog meer geïnteresseerd in de mensen die er wonen of graag willen wonen. Daar nemen we ook alle tijd voor. Vol energie en enthousiasme gaan we elk aankoop- of verkooptraject aan. Dat doen we op een eigen wijze die zich het best laat omschrijven als professioneel, persoonlijk en resultaatgericht. Vraag het maar aan onze klanten.

Verkopen van uw woning
Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Als makelaar zijn wij daarvoor opgeleid en hebben we de ervaring om daar samen met u een succes van te maken. Dat begint met een persoonlijk gesprek waarbij u precies kunt aangeven wat uw wensen zijn. U krijgt dan van ons eerlijk advies en ook allerlei tips waarmee u ook zelf de verkoop kunt bevorderen. Vervolgens maken we heel duidelijke afspraken, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten. En daarna gaan we uw huis verkopen. Vlot en vakkundig.

Aankopen van een huis
Soms lijkt het wel of woningen op de deurmat worden verkocht. Dan, is voor veel kopers de hulp van een aankoopmakelaar meer dan welkom. Maar ook als de markt minder krap is, kunnen we veel voor u betekenen. We kennen immers de markt, weten wat de gangbare prijzen zijn en weten ook waar je bij elk type woning specifiek op moet letten. We kunnen het gehele aankooptraject voor u begeleiden, van het oriënteren op de woningmarkt tot de overdracht bij de notaris.

Taxeren van onroerend goed
Om een hypotheek te kunnen krijgen op uw woning of als u een hypotheek wilt oversluiten, heeft u vaak een actueel taxatierapport nodig dat gevalideerd is door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Maar ook als u overweegt om een woning aan te kopen of uw woning in de verkoop te zetten, kan het fijn zijn om over een goed taxatierapport te beschikken. Wij zullen u altijd vragen welke verwachting u daarbij heeft en u ook eerlijk aangeven als die verwachting niet reëel is. Daarmee bespaart u zich tijd en kosten. Behalve dat Gerda Kosmeier als Register Makelaar-Taxateur (RMT) staat ingeschreven bij de SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars), staat ze ook ingeschreven als gecertificeerd taxateur bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Dat biedt u een extra garantie voor kwaliteit en zekerheid.

Maak een afspraak om kennis te maken
Het aankopen of verkopen van een huis begint met vertrouwen. U moet de overtuiging hebben dat het gehele proces bij ons in goede handen is. En dat vertrouwen begint met een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek. Dat gesprek is geheel vrijblijvend en zorgt ervoor dat u weet wat we samen gaan doen en wat u van mij mag verwachten. Als u formeel de opdracht heeft gegeven, gaan we hard voor u aan het werk.

Bel vandaag nog voor meer informatie of een kennismakingsgesprek: 06 55 76 73 73
Of mail: info@kosmeiermakelaars.nl

Gerda Kosmeier

Koekoeksbloemlaan 3
3742 EJ Baarn

Mobiel: 06-55 76 73 73
mail: info@kosmeiermakelaars.nl
www.kosmeiermakelaars.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.