Leo Immerzeel

Een veelzijdig illustrator

Jazeker, ik ben illustrator, al ruim 30 jaar. Wat mij typeert is dat ik enorm veelzijdig ben. Serieus of met humor, strak of juist uit de losse pols, zakelijk, met of zonder knipoog, ik beheers vele stijlen. Elke tekening, cartoon, strip of illustratie is uniek en wordt volledig op maat naar jouw wensen gemaakt, met heel veel plezier zelfs. Want ook al doe ik dit al 30 jaar, ik word van elke streek op papier nog steeds erg vrolijk en dat zie je terug in het werk!

Dankzij die jarenlange ervaring heb ik veel vertrouwen gekweekt bij klanten als Hallmark, Aktueel en Intercard om er een paar te noemen. Deadlines zijn heilig voor mij. Bij elke opdracht ben je als klant nauw betrokken bij het proces en krijg je vooraf schetsen te zien, het is tenslotte jouw verhaal dat op papier verteld wordt. Wil jij je boodschap verpakken in een cartoon, illustratie, tekening of strip? Ik ga met veel plezier voor je aan de slag!

Leo Immerzeel

Telefoon: 06 413 466 35
Email: leo@leoimmerzeel.nl

Leo Immerzeel
Beukstraat 18
3812 MJ, Amersfoort
www.leoimmerzeel.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.