Mindful Life

Mindful Life is een mindfulness trainingsbureau dat werknemers en teams in organisaties en volwassenen helpt om bewuster en constructiever om te gaan met de alledaagse uitdagingen en stress. Mindful Life heeft een praktische, niet-zweverige aanpak. Door bewustwordings- en aandachtoefeningen trainen de deelnemers zichzelf om bewuster te leven en beter om te gaan met piekerende gedachten en stressklachten. Dit zorgt voor meer rust, overzicht en plezier in het leven.

Mindful Life biedt de volgende trainingen aan:

  • In-company mindfulnesstrainingen en workshops
  • 8-weekse MBSR mindfulnesstrainingen (Amersfoort eo)
  • Individuele mindfulness sessies & coaching
  • Omgaan met examenstress (Voortgezet Onderwijs).

Francien Post

Telefoon: 06 40341493
Email: info@mindfullife.nl

Mindful Life
Pullstraat 36
Amersfoort
www.mindfullife.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.