Studio Opmerkelijk

Studio Opmerkelijk is een jonge en enthousiaste reclamestudio. No-nonsense is bij ons geen loze term maar de dagelijkse gang van zaken. Geen dure titels als “senior accountmanager” of “client service director” maar gewoon handen uit de mouwen en werken aan effectieve communicatie. De boodschap terugbrengen tot de kern. Creatief en effectief.

Opmerkelijk zoekt altijd naar de meest effectieve oplossing om binnen uw budget uw communicatiedoelstellingen te realiseren. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres voor ontwerp van uw website, campagne, huisstijl, brochure, magazine, flyer en advertentie.

Martin Gouw

Mobiel: 06 523 96 986
E-mail: Martin@opmerkelijk.media

Studio Opmerkelijk
Utrechtseweg 148
Amersfoort
www.opmerkelijk.media

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.