SZamen

SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen en Amersfoort om werkgevers, opdrachtgevers, werknemers en freelancers uit de regio bij te staan in de zoektocht naar DE juiste persoon of onderneming.

Dat doen we door verder te kijken dan onze neus lang is, niet in hokjes te denken en veel met onze relaties te praten, zodat we precies weten wat er in ze omgaat. Wij bemiddelen voornamelijk op financieel, administratief en secretarieel vlak. Maar inmiddels weten werkgevers en werknemers met andere wensen en vaardigheden ons ook te vinden.

Tevens bieden wij onze diensten aan op het gebied van HRM, we zorgen graag goed voor werkgevers en werknemers.

SZamen richt zich in het bijzonder op werkgevers, werknemers, opdrachtgevers en freelancers uit midden Nederland.

Een werkgever en werknemer zijn graag gelukkig in hun relatie met elkaar.
SZamen denkt dat er op dat gebied nog veel te bereiken valt!

Sieger van Looijengoed

Telefoon: 033 285 92 42
Email: info@szamen.nl

SZamen
Stationsweg 387
Scherpenzeel
www.szamen.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.