Thexton Armstrong van Asperdt

Thexton Armstrong werkt met een internationale aanpak die zich ook lokaal heeft bewezen, toepasbaar in talloze branches. Dat uit zich niet in dikke rapportages of torenhoge tarieven, maar juist in concrete tools die leiden tot een gezondere organisatie. En omdat de eerste stappen kosteloos zijn, is de primaire investering enkel je tijd.

In zijn bijna tien jaar durende militaire carrière groeide Pim van soldaat door naar officier. Dit vormde hem tot een opgeleide leidinggevende, waarbij leren leiding geven, maar ook managen in vredestijd één van de aspecten was. Toch vond Pim dat er iets ontbrak.

Een studie HRM en een interne opleiding tot Collega Coach bleek de juiste richting. Leidinggevenden hun ogen openen, confronteren en uit hun comfortzone halen zodat ze konden groeien, daar lag zijn passie.

Tot de mogelijkheid voorbijkwam om dit te combineren met het begeleiden van een grote reorganisatie als transitiemanager. Helaas kwam het juiste mandaat er niet, maar ondertussen werd wel een lang gekoesterde droom werkelijkheid.

Pim van Asperdt

Telefoon: 06 145 04 913
Email: pim.van.asperdt@tamkb.nl

Thexton Armstong Van Aasperdt
Breihutterweg 25
3774 LE, Kootwijkerbroek
www.thextonarmstrong.nl

Testimonial(s)

Testimonial door Gabor Nijenhuis April 28, 2015

 

De vraag van mij aan Studio Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Studio Opmerkelijk ontwikkelde na de keuze voor de nieuwe naam de nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft De Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor haar huidige en nieuwe klanten.

Ik wil Studio Opmerkelijk graag aanbevelen aan een ieder die duidelijker communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

Gabor Nijenhuis, eigenaar De Filmbrigade.
www.defilmbrigade.nl

blauwebalk20
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.