Vogelwachter Adriaan

De Vogelwachter van Amersfoort laat mensen de schoonheid van de vogels en natuur in Amersfoort en omgeving zien en ervaren. De Vogelwachter van Amersfoort wil iedereen verwonderen met onze liefde en passie voor natuur in het algemeen en vogels in het bijzonder. Zodat mensen meer oog en zorg krijgen voor de natuur. Daarnaast willen wij de mensen in deze mooie omgeving bij elkaar brengen én hen meer in beweging krijgen in een gezonde omgeving. Naast natuurbescherming is daarom ook het verminderen van de steeds groter wordende eenzaamheid een speerpunt van De Vogelwachter van Amersfoort.

 

Met onze activiteiten dragen wij actief bij aan natuurbescherming én het verbeteren van de kwaliteit van leven van alle mensen die in deze mooie omgeving wonen, werken en recreëren. Onze activiteiten zijn:

– Spechtensafari’s en Stadsvogelsafari’s als bedrijfs-/team-/familie-uitje (superleuke combinaties mogelijk met lokale ondernemers, d.w.z. vogels spotten in combinatie met creatieve activiteiten, wijnproeverij, heerlijke pizza-eten).

– Vogelwandelingen en -excursies in en rond Amersfoort.

– Cursussen vogelherkenning, vogelgeluiden, vogelgedrag. 

– Privéwandelingen en –excursies.

– Workshops en lezingen over wat vogels ons kunnen leren om vitaler te zijn, fit en gezond, effectiever te werken (o.a. The Healthy Bird Gets The Worm).

Adriaan Sleeuwenhoek

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.